Deze website gebruikt cookies deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.
OPGELET: Handbogen, kruisbogen, messen,... worden enkel verkocht aan volwassen (18+) ! Bij aankoop en levering zal legimitatie gecontroleerd worden.

Veren voor pijlen boogschieten

Veren voor pijlen boogschieten

Alle soorten veren voor te lijmen op de pijlen, zowel natuurveren als kunststof veren. In alle maten en soorten.

Wens je andere veren, stuur een email naar info@bowevents.be

Weergegeven:
Sorteren op:

Bohning Blazer 2" veren - 12st

Bohning Blazer veren 2inch zijn de allerbeste veren op de markt voor zowel field, 3D en jacht. Dezen veren doen de pijl enorm goed stabiliseren en groeperen merkelijk beter dan andere veren. Dit zow..

€3,03 Excl. BTW: €2,50

Bohning impulse veren - recurve - 12st

Bohning impulse veren zijn de allerbeste veren op de markt voor de recurve handboog! Deze veren doen de pijl enorm goed stabiliseren en groeperen merkelijk beter dan andere veren. De veren zijn gemaa..

€3,99 Excl. BTW: €3,30

Nap Quickfletch Twister 2 inch

Nap Quickfletch Twister 2 inch Dit zijn veren met micro groeven, hierdoor draait de pijl 2x zo snel rond als een standaard veer. Deze zijn gemaakt op een manier waardoor je ze heel snel over je ..

€19,36 Excl. BTW: €16,00

Nap Quickspin pijl veren 2inch - 36st

Nap Quickspin 2 " veren De nap Quickspin veren zorgen ervoor dat de pijl gaat draaien, hiervoor is de nauwkeurigheid als je gaat boogschieten op lange afstand en bij wind een stuk beter. Dit wer..

€13,55 Excl. BTW: €11,20

Veren plastiek afgerond - 12st

Standaard veren plastiek afgerond, Arizona Archery (AAE elite) In een zakje van 12 stuks.   ..

€3,15 Excl. BTW: €2,60

Natuurveren in kunststof- 12st

Natuurveren voor pijlen in kunststof in 1 volledige kleur. Ideaal voor longbows of jachtbogen. In een zakje van 12 stuks, rechtshandig model.   Andere kleuren en afmetingen en links mod..

€6,05 Excl. BTW: €5,00