Menu
Winkelmandje

Bearpaw

Bearpaw Hopi jachtboog 60inch
Nieuw
Brand: Bearpaw
Bearpaw Hopi jachtboogDeze krachtige jachtrecurve uit één stuk maakt echt indruk met zijn geweldige uiterlijk. Omdat het een compacte boog van 60 inch is, biedt hij een uitstekend schietgevoel tot aan de maximale treklengte van 32 inch. Samen met onze fabrikant hebben we ondanks de lagere prijsklass..
€348,48
Excl. BTW:€288,00
Bearpaw Mohican handvat en latten
Nieuw
Brand: Bearpaw
Bearpaw Mohican handvat en latten De riser is gemaakt van stabiel Actionwood en past perfect bij de looks van de zwarte latten. Als het gaat om take-down recurves in de beginnersklasse is de Mohican een boog die niet over het hoofd kan worden gezien. De recurve-ledematen zijn prachtig glad tot ..
€275,88
Excl. BTW:€228,00
Brand: Bearpaw
Bearpaw shadow handvat en latten totale lengte 58 inch. Deze is gemaakt van micarta en zwart actionhout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar ..
€421,08
Excl. BTW:€348,00
Brand: Bearpaw
Bearpaw veren snellijm Lijm voor het verlijmen van veren op alle materialen van pijlen...
€13,31
Excl. BTW:€11,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.