Menu
Winkelmandje

Accutac

Accu tac BR-4 G2 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac BR-4 G2 bipod De Accu-Tac BR-4 G2 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. De BR-4 G2 bipod is perfect voor wapens, precisie-, doel-, wedstrijd- en luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen...
€364,21
Excl. BTW:€301,00
Accu tac FC-4 G2 bipod
Nieuw Geen voorraad
Brand: Accutac
Accu-tac FC-4 G2 bipod De Accu-Tac FC-4 G2 F-Class bipod met snelkoppeling is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze F-Klasse tweepoot is perfect voor langeafstands-, doel-, wedstrijd- ,luchtbuksschieten en kruisboogschieten. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer tussen ..
€484,00
Excl. BTW:€400,00
Accu tac m-lok naar picatinny rail
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac M-LOK naar Picatinny rail adapter De Accu-Tac M-Lok-specificatie. Rail is compatibel met elke M-Lok handguard/chassis en bevat de benodigde hardware voor installatie...
€42,35
Excl. BTW:€35,00
Accu tac PC-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-4 bipod De Accu-Tac PC-4 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-4 is 100% b..
€473,11
Excl. BTW:€391,00
Accu tac PC-5 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-5 bipod De Accu-Tac PC-5 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-5 is 100% b..
€474,32
Excl. BTW:€392,00
Accu tac WB-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac WB-4 bipod De WB-4 Wide Body tweepoot is ontworpen om de gewenste hoogte en extra stabiliteit te bieden. Deze bipod-stijl is ideaal voor lange afstanden, extreem lange afstanden, bankrest en voor het airsoft-platform en voor kruisbogen. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer t..
€417,45
Excl. BTW:€345,00
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.