Menu
Winkelmandje

Accutac

Accu tac BR-4 G2 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac BR-4 G2 bipod De Accu-Tac BR-4 G2 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. De BR-4 G2 bipod is perfect voor wapens, precisie-, doel-, wedstrijd- en luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen...
€364,21
Excl. BTW:€301,00
Accu tac FC-4 G2 bipod
Nieuw Geen voorraad
Brand: Accutac
Accu-tac FC-4 G2 bipod De Accu-Tac FC-4 G2 F-Class bipod met snelkoppeling is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze F-Klasse tweepoot is perfect voor langeafstands-, doel-, wedstrijd- ,luchtbuksschieten en kruisboogschieten. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer tussen ..
€484,00
Excl. BTW:€400,00
Accu tac G2 spikes
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac G2 spikes De Accu-Tac stalen spikes zijn het perfecte accessoire voor je bipod. Ze bieden agressieve tractie op vuil of zachte oppervlakken. Ze zijn CNC gefreesd en behandeld met zwart oxide. De vervangende spikes hebben een eenvoudig opschroefbaar ontwerp waarmee je binnen enkele seconden ..
€39,93
Excl. BTW:€33,00
Accu tac m-lok naar picatinny rail
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac M-LOK naar Picatinny rail adapter De Accu-Tac M-Lok-specificatie. Rail is compatibel met elke M-Lok handguard/chassis en bevat de benodigde hardware voor installatie...
€42,35
Excl. BTW:€35,00
Accu tac PC-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-4 bipod De Accu-Tac PC-4 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-4 is 100% b..
€473,11
Excl. BTW:€391,00
Accu tac PC-5 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-5 bipod De Accu-Tac PC-5 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-5 is 100% b..
€474,32
Excl. BTW:€392,00
Accu tac spike claws
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac spike claws De Claw is ontworpen als een optioneel accessoire voor de Spikes voeten.Schroef de klauw eenvoudig op de buitendraad van de spike. Het verandert de spijker in een klauwvoet die perfect is voor zand, modder of elk ander zacht oppervlak waar uw tweepoot in kan zinken.*Past op elke..
€33,88
Excl. BTW:€28,00
Accu tac WB-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac WB-4 bipod De WB-4 Wide Body tweepoot is ontworpen om de gewenste hoogte en extra stabiliteit te bieden. Deze bipod-stijl is ideaal voor lange afstanden, extreem lange afstanden, bankrest en voor het airsoft-platform en voor kruisbogen. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer t..
€417,45
Excl. BTW:€345,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.