Menu
Winkelmandje

Veren voor pijlen boogschieten

Alle soorten veren voor te lijmen op de pijlen, zowel natuurveren als kunststof veren. In alle maten en soorten.

Wens je andere veren, stuur een email naar info@bowevents.be

Bohning Blazer 2" veren - 12st
Hot
Brand: Bohning
Bohning Blazer veren 2inch zijn de allerbeste veren op de markt voor zowel field, 3D en jacht. Dezen veren doen de pijl enorm goed stabiliseren en groeperen merkelijk beter dan andere veren. Dit zowel voor jachtpunten als doelpunten. Met de blazer 2 inch veren ben je altijd goed!   Z..
€3,39
Excl. BTW:€2,80
Brand: Bohning
Bohning impulse veren zijn de allerbeste veren op de markt voor de recurve handboog! Deze veren doen de pijl enorm goed stabiliseren en groeperen merkelijk beter dan andere veren. De veren zijn gemaakt van een zeer duurzaam materiaal en zijn ontworpen voor een betere speling tussen pijlensteun en p..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Brand: NAP
Nap Quickfletch Twister 2 inch Dit zijn veren met micro groeven, hierdoor draait de pijl 2x zo snel rond als een standaard veer. Deze zijn gemaakt op een manier waardoor je ze heel snel over je pijl kunt "monteren" Dit is een buis met 3 veren dat over de pijl wordt geschoven, ondergedompeld..
€19,36
Excl. BTW:€16,00
Brand: NAP
Nap Quickspin 2 " veren De nap Quickspin veren zorgen ervoor dat de pijl gaat draaien, hiervoor is de nauwkeurigheid als je gaat boogschieten op lange afstand en bij wind een stuk beter. Dit werkt ook goed voor het schieten met jachtpunten.   Deze veren zijn afgerond (zoals op foto)..
€15,73
Excl. BTW:€13,00
Standaard veren plastiek afgerond, Arizona Archery (AAE elite) In een zakje van 12 stuks.  ..
€3,51
Excl. BTW:€2,90
Natuurveren in kunststof- 12st
Hot
Natuurveren voor pijlen in kunststof in 1 volledige kleur. Ideaal voor longbows of jachtbogen. In een zakje van 12 stuks, rechtshandig model.   Andere kleuren en afmetingen en links model op aanvraag. info@bowevents.be..
€6,05
Excl. BTW:€5,00
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.