Menu
Winkelmandje
Vaderdag : Gebruik "vader" en ontvang 5% korting op Sog en Fallkniven en Excalibur! OPGELET, geldig tot 11/06/2023

Mathews compound bogen

Mathews compound bogen, in amerika de meest verkochte jacht compound boog, dus voor 3d of field een van de meest geschikte bogen.

Nu ook voor de doelschutters met hun TRX modellen!

Zie voor al hun producten op http://www.mathewsinc.com/

 

Indien gewenst, worden deze bogen afgesteld met de onderdelen zoals vizier, pijlensteun, peep, naar keuze in samenspraak met jou, de treklengte en trekgewicht wordt ingesteld en dan pas worden deze bogen geleverd.

Je kan ook steeds een samengesteld optie pakket nemen, zie :

http://bowevents.be/shop2/compound/kit_compound_boog

Brand: Mathews
Mathews Trx 36 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, met een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". Met deze doel handboog met 6.5 brace height schiet je schot na schot zeer accuraat een ideale doel, field en 3D boog! Deze heeft ook een..
€1.666,17
Excl. BTW:€1.377,00
Brand: Mathews
Mathews Trx 38 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, met een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". Met deze doel handboog met 7.5 brace height schiet je schot na schot zeer accuraat! Voor de rest is deze handboog uitgerust met de laat..
€1.666,17
Excl. BTW:€1.377,00
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.