Deze website gebruikt cookies deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.
OPGELET: Handbogen, kruisbogen, messen,... worden enkel verkocht aan volwassen (18+) ! Bij aankoop en levering zal legimitatie gecontroleerd worden.

Mathews compound bogen

Mathews compound bogen

Mathews compound bogen, in amerika de meest verkochte jacht compound boog, dus voor 3d of field een van de meest geschikte bogen.

Nu ook voor de doelschutters met hun TRX modellen!

Zie voor al hun producten op http://www.mathewsinc.com/

 

Indien gewenst, worden deze bogen afgesteld met de onderdelen zoals vizier, pijlensteun, peep, naar keuze in samenspraak met jou, de treklengte en trekgewicht wordt ingesteld en dan pas worden deze bogen geleverd.

Je kan ook steeds een samengesteld optie pakket nemen, zie :

http://bowevents.be/shop2/compound/kit_compound_boog

Weergegeven:
Sorteren op:

Mathews Halon 32 6 compound handboog

Mathews halon 32 6 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". De halon heeft brede latten wat zorgt v..

€1.089,00 Excl. BTW: €900,00

Mathews Halon 32 7 compound handboog

Mathews halon 32 7 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". De halon heeft brede latten wat zorgt v..

€1.089,00 Excl. BTW: €900,00

Mathews Triax compound handboog

Mathews Triax compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". De Triax heeft brede latten wat zorgt voor e..

€1.101,10 Excl. BTW: €910,00

Mathews TRX 38 compound handboog

Mathews Trx 38 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, met een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". Met deze doel handboog met 7.5 brace he..

€1.391,50 Excl. BTW: €1.150,00

Mathews TRX 7 compound handboog

Mathews Trx 7 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, met een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". Met deze doel handboog met 7 brace heigh..

€1.337,05 Excl. BTW: €1.105,00

Mathews TRX 8 compound handboog

Mathews Trx 8 compound handboog is geïnspireerd op de "no cam" technologie, met een kleine concentrische cam. Dit zorgt voor een zeer vlotte "drawcycle". Met deze doel handboog met 8 brace heigh..

€1.337,05 Excl. BTW: €1.105,00