Menu
Winkelmandje

Fallkniven

Fällkniven A1 10 PRO standard edition
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1 10 PRO standard editionDit is de standaard versie van het A1 pro model, enkel de zytel schede en de standaard Fällkniven 10 jaar garantie.Staal: Lam. CoS steel. Thermorun handle.Je hebt survival messen en dan heb je survival messen voor de professionals, net zoals de A1 10 Pro! Onze or..
€405,35
Excl. BTW:€335,00
Fällkniven A1 Black finish
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1 Black Met de Fallkniven A1 werd een nieuwe wereldstandaard gezet door aandacht voor belangrijke details zoals technisch ontwerp, ergonomie en economie. De Fallkniven A1 overtreft internationale normen op het gebied van kracht, persoonlijke veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding.Staal:..
€266,20
Excl. BTW:€220,00
Fällkniven A1 PRO Premium edition
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1 PRO Premium editionDit is de Premium versie van het A1 pro model, met de zytel schede, waterdichte box en DC4 diamanten slijper en de standaard Fällkniven 10 jaar garantie.Staal: Lam. CoS steel. Thermorun handle.Je hebt survival messen en dan heb je survival messen voor de professional..
€484,00
Excl. BTW:€400,00
Fällkniven A1 Satin finish
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1 Satin finshMet de Fallkniven A1 werd een nieuwe wereldstandaard gezet door aandacht voor belangrijke details zoals technisch ontwerp, ergonomie en economie. De Fallkniven A1 overtreft internationale normen op het gebied van kracht, persoonlijke veiligheid en prijs-kwaliteitverhouding.S..
€229,90
Excl. BTW:€190,00
Fällkniven A1x Satin finish
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1X Satin finishUw X-mes is het sterkste, scherpste en veiligste roestvrijstalen mes in productie. Als uw leven in gevaar is, kunt u altijd vertrouwen op uw X-mes. Het is ontworpen om alle spanningen van de menselijke hand te weerstaan, wat betekent dat het vrijwel onverwoestbaar is. Het ..
€315,81
Excl. BTW:€261,00
Fällkniven A1xb Black finish
1 week Levertijd
Brand: Fallkniven
Fällkniven A1Xb black coated blade met tungsten carbideUw X-mes is het sterkste, scherpste en veiligste roestvrijstalen mes in productie. Als uw leven in gevaar is, kunt u altijd vertrouwen op uw X-mes. Het is ontworpen om alle spanningen van de menselijke hand te weerstaan, wat betekent dat het vri..
€350,90
Excl. BTW:€290,00
Fällkniven F1xb Black finish
Nieuw
Brand: Fallkniven
Fällkniven F1xb black coated blade met tungsten carbideUw X-mes is het sterkste, scherpste en veiligste roestvrijstalen mes in productie. Als uw leven in gevaar is, kunt u altijd vertrouwen op uw X-mes. Het is ontworpen om alle spanningen van de menselijke hand te weerstaan, wat betekent dat het vri..
€254,10
Excl. BTW:€210,00
Fällkniven S1 Satin finish
Nieuw
Brand: Fallkniven
Fällkniven S1 Satin finshHet Fallkniven S1 Forest Knife is een van de beste messen ooit gemaakt voor outdooravontuur en vissen. Het stevige lemmet van de S1 is gemaakt van oersterk gelamineerd VG10 custom RVS. De snede van de S1 is een convex slijping voor extra sterke snijkracht. De gewijzigde vorm..
€185,13
Excl. BTW:€153,00
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.