Menu
Winkelmandje

Hybrid Boog

Hybrid Boog is een samensmelting van een longbow en een recurve boog.

Touchwood fenix kinderboog, incl goede pees 52inch
Aanrader
Brand: Touchwood
Touchwood Fenix kinder recurve handboogDeze boog is 52" en bestaat uit 1 stuk.De volledige boog is gemaakt van gelamineerd hout en heeft een zeer mooie afwerkingsgraad! Aanbevolen brace height: 6" INCLUSIEF AANGEPASTE DEFTIGE PEES!Haarpijlen steun niet inbegrepen...
€84,70
Excl. BTW:€70,00
Brand: Buck trail
Buck trail elite Orel longbow Deze boog is 68" en bestaat uit 1 stuk.Het handvat is gemaakt van Ovangol hout, de latten van bamboe en met een zwarte fiberglass afwerking. Aanbevolen brace height: 7" - 7 1/2" Fastflight pees inbegrepen.Haarpijlen steun niet inbegrepen...
€278,30
Excl. BTW:€230,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Ash Hybride jachtboog is een boog van 62 inch. Deze is een kruising tussen een recurve boog en een longbow, gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 7" Pees, flemi..
€136,73
Excl. BTW:€113,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Metis ambidextre jachtboog is een boog van 60 inch. Deze kan zowel links als rechtshandig gebruikt worden.Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun ook.Aan te raden brace height is 6.5"  ..
€89,54
Excl. BTW:€74,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Mongo ambidextre jachtboog is een boog van 60 inch. Deze kan zowel links als rechtshandig gebruikt worden.Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun ook.Aan te raden brace height is 6.5"  ..
€118,58
Excl. BTW:€98,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.