Deze website gebruikt cookies deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.
OPGELET: Handbogen, kruisbogen, messen,... worden enkel verkocht aan volwassen (18+) ! Bij aankoop en levering zal legimitatie gecontroleerd worden.

Tenpoint kruisboog

Tenpoint kruisboog

Tenpoint kruisbogen zijn de beste compound kruisbogen op de markt!
Als je een tenpoint kruisboog koopt, dan koop je kwaliteit voor jaren! Deze zijn zeer accuraat en duurzaam!

Uiteraard alle tenpoint kruisbogen op bestelling leverbaar!

Email naar : info@bowevents.be
Weergegeven:
Sorteren op:
Tenpoint - Shadow NXT kruisboog -12%

Tenpoint - Shadow NXT kruisboog

De Tenpoint Shadow NXT is de compactste kruisboog van Tenpoint! Deze heeft een bullpup design wat betekend dat de trekker meer naar voor staat wat zorgt voor een compacte kruisboog in lengte.Met het n..

€1.506,45 €1.331,00 Excl. BTW: €1.100,00

Tenpoint - Stealth FX4 kruisboog

De Tenpoint Stealth FX4 is een zeer compacte en lichte kruisboog! Deze heeft een bullpup design wat betekend dat de trekker meer naar voor staat wat zorgt voor een compacte kruisboog! Deze kruisboo..

€1.448,37 Excl. BTW: €1.197,00

Tenpoint - Stealth NXT kruisboog

De Tenpoint Stealth NXT is de compactste kruisboog van Tenpoint! Deze heeft een bullpup design wat betekend dat de trekker meer naar voor staat wat zorgt voor een compacte kruisboog in lengte.Met het ..

€1.778,70 Excl. BTW: €1.470,00

Tenpoint - Titan SS kruisboog

De bekende Tenpoint TITAN SS is een zeer compacte en lichte kruisboog! Bij de compound kruisboog de beste in zijn categorie! Deze kruisboog schiet 340FPS met 175Lbs optrekkracht en dit met Tenpoint..

€762,30 Excl. BTW: €630,00

Tenpoint - Turbo GT kruisboog

De Tenpoint Turbo GT is een zeer compacte en lichte kruisboog! Deze heeft een bullpup design wat betekend dat de trekker meer naar voor staat wat zorgt voor een compacte kruisboog! Deze kruisboog s..

€1.013,98 Excl. BTW: €838,00