Menu
Winkelmandje
Vaderdag : Gebruik "vader" en ontvang 5% korting op Sog en Fallkniven en Excalibur! OPGELET, geldig tot 11/06/2023

Bipods and Tripods

Bipods en Tripods (statieven) bruikbaar voor kruisbogen en vuurwapen.

Bowevents in verdeler van Spartan precision equipment! Demo modellen beschikbaar!

Een beknopte uitleg wat de spartan juist inhoud (uiteraard perfect toepasbaar voor alle kruisbogen!) :Brand: Benro
Benro TMA27C Tripod Carbon Mach3Negen-laags carbon voor de beste stijfheid en laag gewicht Ook te gebruiken als monopod of wandelstok Middenkolom omkeerbaar Inclusief korte middenkolom Trefzekere stof- en vuilwerende draaisluitingen Universeel geschikt voor iedere vorm van fotografie Zeer ster..
€314,60
Excl. BTW:€260,00
Brand: Benro
Benro TMA28C Tripod Carbon Mach3Negen-laags carbon voor de beste stijfheid en laag gewicht Ook te gebruiken als monopod of wandelstok Middenkolom omkeerbaar Inclusief korte middenkolom Trefzekere stof- en vuilwerende draaisluitingen Universeel geschikt voor iedere vorm van fotografie Zeer ster..
€356,95
Excl. BTW:€295,00
Brand: Benro
Benro TMA37C Tripod Carbon Mach3Negen-laags carbon voor de beste stijfheid en laag gewicht Ook te gebruiken als monopod of wandelstok Middenkolom omkeerbaar Inclusief korte middenkolom Trefzekere stof- en vuilwerende draaisluitingen Universeel geschikt voor iedere vorm van fotografie Zeer ster..
€392,04
Excl. BTW:€324,00
Accu tac BR-4 G2 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac BR-4 G2 bipod De Accu-Tac BR-4 G2 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. De BR-4 G2 bipod is perfect voor wapens, precisie-, doel-, wedstrijd- en luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen...
€364,21
Excl. BTW:€301,00
Accu tac FC-4 G2 bipod
Nieuw Geen voorraad
Brand: Accutac
Accu-tac FC-4 G2 bipod De Accu-Tac FC-4 G2 F-Class bipod met snelkoppeling is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze F-Klasse tweepoot is perfect voor langeafstands-, doel-, wedstrijd- ,luchtbuksschieten en kruisboogschieten. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer tussen ..
€484,00
Excl. BTW:€400,00
Accu tac G2 spikes
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac G2 spikes De Accu-Tac stalen spikes zijn het perfecte accessoire voor je bipod. Ze bieden agressieve tractie op vuil of zachte oppervlakken. Ze zijn CNC gefreesd en behandeld met zwart oxide. De vervangende spikes hebben een eenvoudig opschroefbaar ontwerp waarmee je binnen enkele seconden ..
€39,93
Excl. BTW:€33,00
Accu tac m-lok naar picatinny rail
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac M-LOK naar Picatinny rail adapter De Accu-Tac M-Lok-specificatie. Rail is compatibel met elke M-Lok handguard/chassis en bevat de benodigde hardware voor installatie...
€42,35
Excl. BTW:€35,00
Accu tac PC-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-4 bipod De Accu-Tac PC-4 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-4 is 100% b..
€473,11
Excl. BTW:€391,00
Accu tac PC-5 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac PC-5 bipod De Accu-Tac PC-5 bipod is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de VS. Deze pc-bipod is perfect voor tactische, schiet-, wedstrijd-, luchtdrukgeweren en kruisbogen. Dit is slechts een aanbevolen gebruik, dit model is niet exclusief voor deze toepassingen.De PC-5 is 100% b..
€474,32
Excl. BTW:€392,00
Accu tac spike claws
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac spike claws De Claw is ontworpen als een optioneel accessoire voor de Spikes voeten.Schroef de klauw eenvoudig op de buitendraad van de spike. Het verandert de spijker in een klauwvoet die perfect is voor zand, modder of elk ander zacht oppervlak waar uw tweepoot in kan zinken.*Past op elke..
€33,88
Excl. BTW:€28,00
Accu tac WB-4 bipod
Nieuw
Brand: Accutac
Accu-tac WB-4 bipod De WB-4 Wide Body tweepoot is ontworpen om de gewenste hoogte en extra stabiliteit te bieden. Deze bipod-stijl is ideaal voor lange afstanden, extreem lange afstanden, bankrest en voor het airsoft-platform en voor kruisbogen. Door het brede, verlaagde midden kan het geweer t..
€417,45
Excl. BTW:€345,00
Excalibur cross stix statief
Geen voorraad
Brand: Excalibur
Excalibur Cross stix statief Het Cross-Stix- statief is een van de meest innovatieve manieren om uw nauwkeurigheid te verbeteren. Met Tri-flip-voetjes kunt u uw monopod in seconden omzetten in een veelzijdige statiefschietsteun. De Cross-Stix is ​​een wandelstok en het meest aanpasbare opnames..
€111,32
Excl. BTW:€92,00
Brand: Maximal
Maximal bipod is een bipod voor alle kruisbogen of wapens met een picatinny rail.Je kan deze regelen in hoogte en deze kan makkelijk verwijderd worden!Voor de montage op een excalibur kruisboog heb je het tac pac nodig (of weaver rail).Een zeer degelijke bipod!..
€31,94
Excl. BTW:€26,40
Brand: Primos
Primos Trigger Stick Gen3 Tall Tripod Shooting Stick deze tripod kan super snel worden versteld in hoogte door de externe trekker, deze kan je bedienen en zo de tripod doen zakken en stijgen.De V steun kan je er makkelijk afnemen en een meegeleverde adapter plaat monteren voor een camera of spotting..
€166,98
Excl. BTW:€138,00
Ravin kruisboog Bipod, past op elke picantinny rail.Deze kan makkelijk en snel verwijderd worden.Werkt met een veer systeem...
€42,35
Excl. BTW:€35,00
Spartan Davros head adapter, deze kan je monteren op jouw bipod , tripod, ...De davros head heeft een origineel Magnetisch quick detach systeem zodat je kruisboog, wapen,... in no time kan hersteken of van de bipod/tripod halen. Dit is wat Spartan precision equipment uniek maakt!Het is ontworpen als..
€105,27
Excl. BTW:€87,00
Spartan Davros Pro head Gen 2 - opschroefbaar voor jou bi-tripod!
Nieuw
Spartan Davros head adapter, deze kan je monteren op jouw bipod , tripod, ...De davros head heeft een origineel Magnetisch quick detach systeem zodat je kruisboog, wapen,... in no time kan hersteken of van de bipod/tripod halen. Dit is wat Spartan precision equipment uniek maakt!De Davros Pro is een..
€239,58
Excl. BTW:€198,00
Spartan Javelin lite bipod
1-2 weken levertijd
Spartan Javelin lite bipod, 1 Bipod voor al je kruisbogen, wapens,...Dit dankzij een origineel Magnetisch quick detach systeem zodat je deze in no time kan hersteken!  Dit is wat Spartan precision equipment uniek maakt!Identieke bipod als de javelin original en pro hunt, enkel zonder verstelbar..
€151,25
Excl. BTW:€125,00
Spartan Javelin PRO HUNT Tactical bipod, 1 Bipod voor al je kruisbogen, wapens,...Dit dankzij een origineel Magnetisch quick detach systeem zodat je deze in no time kan hersteken. Dit is wat Spartan precision equipment uniek maakt! Adapters kunnen op de meeste typen kruisbogen en geweren worden gem..
€375,10
Excl. BTW:€310,00
Spartan Valhalla bipod, 1 Bipod voor al je kruisbogen, wapens,...Dit dankzij een origineel Magnetisch quick detach systeem zodat je deze in no time kan hersteken. Dit is wat Spartan precision equipment uniek maakt! Adapters kunnen op de meeste typen kruisbogen en geweren worden gemonteerdSpeciale p..
€477,95
Excl. BTW:€395,00
Spartan Davros Mr G clampOntworpen om te werken in combinatie met de Spartan Davros head, is de Mr G Clamp een echte game-clamp, die je geweer en optica in bijna elke situatie ondersteunt. De Mr G-klem kan worden gebruikt in hoge stoelen, boomstandaards,  maar ook op auto's of buggy's. U gaat n..
€84,70
Excl. BTW:€70,00
Spartan heavy duty optics adapterVerandert uw Sentinel- of Davros-hoofd in enkele seconden in een superstabiel optica- en cameraplatform. Het magnetische bevestigingssysteem zorgt voor een directe montage en heeft een verstelbaar hendelsysteem voor extra veiligheid. Lichtgewicht en duurzaam, de Heav..
€53,24
Excl. BTW:€44,00
Spartan Classic Picatinny adapterSpecifiek ontworpen om ons assortiment Javelin-bipoden, Sentinel & Ascent-statieven en de Davros-koppen snel en gemakkelijk te kunnen monteren op geweren met Picatinny rails.     CNC gefreesd uit 7075-T7351 aluminium met een hard geanodiseerde..
€50,82
Excl. BTW:€42,00
Spartan Classic Rifle adapterGefreesd uit 7075 aluminium met een hard geanodiseerde zwarte afwerking en geleverd met drie synthetische platen voor verschillende voorraadprofielen, past de Classic Rifle Adapter op de meeste traditionele jachtgeweren of kruisbogen met een verwijderbare sling/draaiknop..
€50,82
Excl. BTW:€42,00
Spartan Gunsmith adapterOns assortiment Gunsmith-adapters is ontworpen voor jagers die het ultieme willen in discrete, lichtgewicht bevestigingssystemen voor hun Spartaanse bipod of statief. Ontworpen om te worden verlijmd in houten en synthetische geweerkolven door professionele wapensmeden en bekw..
€43,56
Excl. BTW:€36,00
Spartan Gunsmith adapter - Messing (Brass)Ons assortiment Gunsmith-adapters is ontworpen voor jagers die het ultieme willen in discrete, lichtgewicht bevestigingssystemen voor hun Spartaanse bipod of statief. Ontworpen om te worden verlijmd in houten en synthetische geweerkolven door professionele w..
€47,19
Excl. BTW:€39,00
Spartan Key mod adapterDe lichtgewicht en duurzame Classic Key Mod-adapter zorgt ervoor dat ons assortiment Javelin-bipods, Sentinel- en Ascent-statieven en de Davros-koppen in enkele seconden kunnen worden bevestigd en losgemaakt aan geweren met echte Key Mod-accessoirerails.    ..
€50,82
Excl. BTW:€42,00
Spartan Light duty optics adapterHiermee kunt u uw Davros-hoofd of Sentinel-statief gebruiken met lichtgewicht camera's, telescopen, verrekijkers of iets anders met een ¼ "schroefdraad. De adapter is gemaakt van aluminium van ruimtevaartkwaliteit met een 410 roestvrijstalen platte 1/4" schroefdraadb..
€30,25
Excl. BTW:€25,00
Spartan M-lok adapterLichtgewicht en duurzaam, de klassieke M-Lok-adapter maakt het mogelijk om ons assortiment Javelin-bipoden, Sentinel-statieven en de Davros-kop in enkele seconden te bevestigen en los te maken van geweren met echte M-Lok-accessoirerails.     Weegt slechts 25 ..
€50,82
Excl. BTW:€42,00
Spartan Valhalla M-lok adapterMet de Valhalla M-Lok-adapter kan onze Valhalla Bipod worden bevestigd en losgemaakt aan geweren met echte M-Lok-accessoirerails.     Weegt slechts 38 gram / 1.3oz     CNC gefreesd uit 7075-T7351 aluminium knuppel met een hard gea..
€55,66
Excl. BTW:€46,00
Spartan Valhalla Picatinny adapterMet de Valhalla Picatinny adapter kan onze Valhalla Bipod worden bevestigd en losgemaakt aan geweren met M1913 Mil-Std Picatinny-accessoirerails.     Weegt slechts 94 gram / 3,3 oz     CNC gefreesd uit 7075-T7351 aluminium knu..
€55,66
Excl. BTW:€46,00
Spartan Verrekijker adapterSpartan's verrekijker adapter helpt u de stabiliteit van uw Davros Heads en Spartan-statieven te benutten door uw verrekijker binnen enkele seconden te bevestigen via het Spartan Magnetic Attachment System. Bovendien is het onopvallende ontwerp geschikt voor de meeste verr..
€90,75
Excl. BTW:€75,00
Excalibur - bipod - cross pod
Hot Geen voorraad
Brand: Excalibur
Excalibur Cross pod is een bipod voor de excalibur kruisboog!Je kan deze regelen in hoogte en deze kan makkelijk verwijderd worden!Voor de montage heb je het tac pac nodig (of weaver rail).Een zeer degelijke bipod! Naar onze mening een van de beste die je kan vinden!Kan ook gebruikt worden voor ande..
€44,77
Excl. BTW:€37,00
Weergeven 1 t/m 33 van in totaal 33
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.