Menu
Winkelmandje

Artisan Cutlery messen

Chinese kwaliteits messen voor budget prijzen. Topdingen!

Artisan CJRB Rock wood zakmes
Nieuw
Artisan CJRB Rock wood zakmesZakmes met cleaver vorm en flipper met rollagers, voor het makkelijk openen van het mes. Ook heeft het mes een speciaal sluitsysteem waardoor het makkelijk met 1 hand te openen en te sluiten valt.Verder heeft het mes een houten handvat en zakclip.Mes is gemaakt van het d..
€49,97
Excl. BTW:€41,30
Artisan CJRB Tundra blue zakmes
Nieuw
Artisan CJRB Tundra blue zakmesZakmes met drop point vorm en flipper met rollagers, voor het makkelijk openen van het mes. Ook heeft het mes een speciaal sluitsysteem waardoor het makkelijk met 1 hand te openen en te sluiten valt.Verder heeft het mes een G10 handvat en zakclip.Mes is gemaakt van het..
€49,97
Excl. BTW:€41,30
Artisan Tomahawk black grey zakmes
Nieuw
Artisan Tomahawk Black grey zakmesZakmes met cleaver/tanto vorm en flipper met rollagers, voor het makkelijk openen van het mes. Verder heeft het mes een G10 handvat en zakclip.Mes is gemaakt van het degelijke staal D2Specs:Staalsoort D2Lengte lemmet(cm) 8.40Lengte handgreep (cm) 1..
€59,90
Excl. BTW:€49,50
Artisan Virgina black ss zakmes
Nieuw
Artisan Virgina Black SS zakmesZakmes met drop point vorm en flipper met rollagers, voor het makkelijk openen van het mes. Verder heeft het mes een G10 handvat en zakclip.Mes is gemaakt van het degelijke staal D2Specs:Staalsoort D2Lengte lemmet (cm) 9.8Lengte handgreep (cm) 12.70Lengte tota..
€59,90
Excl. BTW:€49,50
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.