Menu
Winkelmandje

Tops messen

Alle messen van tops beschikbaar! We importeren deze op regelmatige basis, bestel het jouwe via -> info@bowevents.be

Tops knives mes A-klub AKLB-01
Geen voorraad
Tops knives mes A-klub AKLB-01 TOPS is beroemd om veel dingen. Drie die voor ons belangrijk zijn, zijn: warmtebehandelde 1095-bladen, unieke ontwerpen en samenwerking met externe ontwerpers. De A-Klub raakt alle drie deze categorieën. Het is ook de eerste die door TOPS is uitgebracht en is ontworp..
€271,04
Excl. BTW:€224,00
Tops knives mes Brakimo BRAK-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Brakimo BRAK-01 Het doel van de Brakimo (uitgesproken als BRAH-key-moe), ontworpen door Joe Flowers, was om een back-up te zijn voor een machete of om te dienen als een hoofdkampmes. Hij runt een soort overlevingsschool genaamd Bushcraft Global, die mensen van alle vaardigheidsniveaus meene..
€193,60
Excl. BTW:€160,00
Tops knives mes Cuma Kage KAGE-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops knives Cuma Kage KAGE-01De KAGE (uitgesproken als KU-MA KA-GAY), betekent "schaduw" in het Japans. De naam is ontleend aan een van de levenslange passies van de ontwerper, GI JOE: de Arashikage (Storm Shadow) Clan.SIJO Waysun Johnny Tsai is een levenslange krijgskunstenaar en wereldberoemde zel..
€435,60
Excl. BTW:€360,00
Tops knives mes Nata TNAT-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops knives Nata TNAT-01 Veel handige tools zijn in de loop der jaren van de Japanners gekomen. De nata (wat zich in deze context ruwweg vertaalt naar bijl) is er een die niet zoveel aandacht heeft gekregen als wapens zoals de katana of EDC-gereedschappen zoals de kiridashi. Het werd voornamelijk g..
€278,30
Excl. BTW:€230,00
Tops knives mes Skullcrusher's Extreme Sidekick SXS-01
-33 %
Brand: Tops knives
Tops knives mes Skullcrusher's Extreme Sidekick SXS-01"Skullcrusher's Xtreme Blade" (SXB) is ontworpen voor de Warrior Survivalist om te helpen bij hun overleving, niet alleen in het wild, maar ook op het slagveld. Extreme situaties vereisen een Extreme Blade, en de SXB voldoet aan die vraag en nog ..
€163,35 €242,00
Excl. BTW:€135,00
Tops knives mes stryker defender tool DEFT-01
Geen voorraad
Tops knives stryker defender tool DEFT-01 Elke man zou het moeilijk hebben om een zwaarder stuk gereedschap in zo'n compact formaat te vinden. Deze kwart inch dikke tank van een mes is tot de rand gevuld met extra functies. Onze Rocky Mountain Tread is inbegrepen bij de Black Linen Micarta handgre..
€290,40
Excl. BTW:€240,00
Tops knives mes Tidal Force TFOR-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops knives mes Tidal Force TFOR-01Laten we eerlijk zijn. Cleavers zijn geweldig. Karambits ook. Zet ze op de juiste manier in elkaar en je krijgt een interessant stuk gereedschap. De Tidal Force is dat hulpmiddel. Gebruik het voor dagelijkse taken. Gebruik het voor het bereiden van voedsel. Gebruik..
€266,20
Excl. BTW:€220,00
Tops knives mes Trail seeker TLSR-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops knives mes Trail seeker TLSR-01Wat gebeurt er als je TOPS-medewerkers laat proberen een mes te ontwerpen? Je krijgt zoiets geweldigs als de Trail Seeker. Het is een product van de 4e werknemerswedstrijd van TOPS om een mes te ontwerpen dat in productie moet worden genomen. Dit jaar was de winna..
€175,45
Excl. BTW:€145,00
Tops knives mes Tundra Trekker TDTK-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops Tundra Trekker TDTK-01Leo Espinoza staat bekend om zijn unieke ontwerpen die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. De Tundra Trekker is een Kukri-achtig ontwerp met de zware balans en algemene vorm van een standaard Kukri met Leo's stijl.Het is dunner en lichter dan traditionele kukris, afg..
€260,15
Excl. BTW:€215,00
Tops knives mini scandi mes met rockies edition MSK-TBF
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops knives mini scandi mes met rockies edition MSK-TBFHet Mini Scandi Knife resoneerde goed bij duizenden buitenmensen, survivalisten en bushcrafters vanwege het intuïtieve en bruikbare ontwerp. Alles eraan is geweldig. De MSK Rockies Edition verwijdert de poedercoating voor een tuimelende afwerkin..
€133,10
Excl. BTW:€110,00
Tops knives mini scandi mes met zwarte micarta MSK-BLM
Geen voorraad
Tops knives mini scandi mes met zwarte micarta MSK-BLM Oorspronkelijk ontworpen naar het Finse sami-mes, gebruikt door de Laplanders voor al hun jacht- en bushcrafttaken. Deze messen zijn van oudsher vlak geslepen, enkel- of dubbelzijdig, met een "nulgeslepen" rand tot aan de rand geslepen. Het vi..
€121,00
Excl. BTW:€100,00
Tops mes alaskan harpoon  AH906
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Alaskan Harpoon AH906Gedurende de afgelopen 8 jaar is dit mes constant in vraag geweest door soldaten, kampeerders, overlevers en gewone buitensportliefhebbers. Alaska, de laatste grens, is een enorme en ruige staat met veel dieren in het wild en een ongelooflijk landschap. Dit mes werd als..
€260,15
Excl. BTW:€215,00
Tops mes Anaconda 9 hunters point  AN9HP
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Anaconda hunters point AN9HPOntworpen door Ron Hood van "Hoods Woods", dit mes is over de hele wereld geweest en heeft zichzelf bewezen van de Afrikaanse jungles tot aan de grens met Alaska. Het unieke ontwerp stelt de gebruiker in staat om de neerwaartse slag van het mes te verbeteren door..
€326,70
Excl. BTW:€270,00
Tops mes Anaconda 9 Tanto point  AN9TP
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Anaconda 9 Tanto point AN9TPOntworpen door Ron Hood van "Hoods Woods", dit mes is over de hele wereld geweest en heeft zichzelf bewezen van de Afrikaanse jungles tot aan de grens met Alaska. Het unieke ontwerp stelt de gebruiker in staat om de neerwaartse slag van het mes te verbeteren door..
€326,70
Excl. BTW:€270,00
Tops mes Crow hawke  CRH-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Crow hawke CRH-01De Crow Hawke heeft dezelfde exacte afmetingen als zijn broer van een andere moeder, de Sparrow Hawke. De bijgewerkte afwerking en greep op de Crow Hawke blaast een oude favoriet nieuw leven in.Dit houtmes is ontworpen met de Hawk in gedachten. De klauwen van een havik, die..
€102,85
Excl. BTW:€85,00
Tops mes El chete  ELCH-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes El Chete ELCHHoe definieert TOPS vernietiging? El Chete !Dit mes is ontworpen met één gedachte in gedachten ... hakken. Met een 1/4 " (0.635mm) dik mes dat een volle voet lang is, zal het dat goed doen. Hoewel het mes zo groot is, weegt het nog steeds minder dan 2 kilo.El Chete is het eerst..
€302,50
Excl. BTW:€250,00
Tops mes Fieldcraft by Brothers of Bushcraft  BROS-01
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Fieldcraft by Brothers of Bushcraft BROS-01The Fieldcraft Knife is ontworpen door The Brothers of Bushcraft, een coalitie van mannen in Noord-Amerika die zich richt op het delen van wilde natuurvaardigheden van alle categorieën. Van het tracken, tot het bouwen van schuilplaatsen, de broeder..
€302,50
Excl. BTW:€250,00
Tops mes Ranger's edge  RE3010
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Ranger's edge RE3010MSG Kim Breed 5th Special Forces is een opmerkelijke messenmaker en een autoriteit op "Blades". In een artikel dat in maart 2002 in Blade Magazine verscheen - "Messen in oorlog - bladen in Afghanistan", schreef hij:Dit is een tweesnijdend, fijn vervaardigd hulpmiddel met..
€217,80
Excl. BTW:€180,00
Tops mes Skullcrusher x-treme sxb-10
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Skullcrusher X-treme blade SXB-10"Skullcrusher's Xtreme Blade" (SXB) is ontworpen voor de Warrior Survivalist om te helpen bij hun overleving, niet alleen in het wild, maar ook op het slagveld. Xtreme Situations vereisen een Xtreme Blade, en de SXB voldoet aan die vraag en nog wat! Waarom i..
€356,95
Excl. BTW:€295,00
Brand: Tops knives
Tops mes Steel Eagle 107DDe Steel Eagle 107D is letterlijk het mes waarmee het allemaal begon. Het was het eerste model ooit gemaakt door TOPS. Gedurende vele onafgebroken jaren in het veld, op elk terrein en in alle omstandigheden, heeft de Steel Eagle 107D zijn kracht, duurzaamheid, veelzijdigheid..
€284,35
Excl. BTW:€235,00
Tops mes Steel eagle hunters point  SE111AHP
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Steel eagle hunters point SE11AHPVan waar heeft TOPS zijn start? De messen serie van "Steel Eagle" waren de eerste modellen ooit gemaakt door TOPS. Gedurende vele onafgebroken jaren in het veld, op elk terrein en in alle omstandigheden, hebben de Steel Eagles hun kracht, duurzaamheid, veelz..
€363,00
Excl. BTW:€300,00
Tops mes Tom Brown Tracker  TBT-010
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Tom Brown Tracker  TBT-010Dit is het. Het origineel. Een van de meest unieke, herkenbare messen verkocht door TOPS.Ontworpen door Tom Brown en opgenomen in de film "The Hunted" en de cover van BLADE Magazine. Een van de meest populaire messen die we maken, de Tom Brown Tracker spreekt ..
€278,30
Excl. BTW:€230,00
Tops mes Tom Brown Tracker TAN TBT-02-TAN
-28 %
Brand: Tops knives
Tops mes Tom Brown Tracker TAN   TBT-02-TANDit is het. Het origineel. Een van de meest unieke, herkenbare messen verkocht door TOPS, maar in een kleinere versie.Ontworpen door Tom Brown en opgenomen in de film "The Hunted" en de cover van BLADE Magazine. Voor mensen die genieten van het ontwerp..
€235,95 €326,70
Excl. BTW:€195,00
Tops mes Wild Pig hunter  WPH-07
Geen voorraad
Brand: Tops knives
Tops mes Wild Pig Hunter WPH-07Wilde varkens jagen is een zeer populaire sport geworden en is in veel gebieden een noodzaak vanwege het overweldigende aantal en de schade die ze aanrichten. Wilde varkens kunnen in principe hetzelfde lijken als varkens in een breed scala aan kleuren en vachtpatronen...
€266,20
Excl. BTW:€220,00
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 24
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.