Menu
Winkelmandje

Muzzy

Muzzy standaard jachtpunt
Geen voorraad
Brand: Muzzy
Muzzy standaard jachtpuntVlijmscherpe jachtpunt die je kan gebruiken op zowel je kruisboog, recurve boog en compound boog.De Muzzy is een fenomeen in de jachtpunten!Deze jachtpunt heeft 3 bladen.Snijcirkel 1-3/16" pakje van 6 stuks Verkrijgbaar in 100 Grains en 125 Grains.  ..
€43,56
Excl. BTW:€36,00
Muzzy Trocar hd hybrid jachtpunt
Geen voorraad
Brand: Muzzy
Muzzy Trocar hd hybrid jachtpuntVlijmscherpe jachtpunt die je kan gebruiken op zowel je kruisboog, recurve boog en compound boog.Deze jachtpunt heeft 2 vaste bladen (messen) die in offset (schuin) gezet zijn voor een rotatie te bekomen van de pijl voor nog groter accuratie!  en 2 mechanische bl..
€42,96
Excl. BTW:€35,50
Muzzy Trocar offset jachtpunt
Geen voorraad
Brand: Muzzy
Muzzy Trocar offset jachtpuntVlijmscherpe jachtpunt die je kan gebruiken op zowel je kruisboog, recurve boog en compound boog.Deze jachtpunt heeft 3 bladen (messen) die in offset (schuin) gezet zijn voor een rotatie te bekomen van de pijl voor nog groter accuratie!  Snijcirkel 1-3/16" pakje..
€33,88
Excl. BTW:€28,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.