Menu
Winkelmandje

Hoyt recurve handbogen

Hoyt, een van de meest geschoten en bekenste merken.

Zeer kwalitatief, en een uitgebreid assortiment voor zowel de beginnende schutter als voor de meer gevorderde handboog schutter

Zowel jachtbogen als recurve bogen voor doelboogschieten.

Weet je niet welke boog te kiezen, stuur ons een email en wij helpen je graag verder     info@bowevents.be

Merk: Hoyt
Hoyt recurve handboog handvat Grand Prix Excel is geschikt voor de minder grote schutters en jongere schutters. Ideaal handvat voor te starten en de al gevordere schutter. Hoogte handels is verkrijgbaar in 21" , gewicht 2.0 lbs. / 907 grams of 23"  , gewicht 2.2 lbs. / 997 gra..
€211,75
Excl. BTW:€175,00
Merk: Hoyt
Hoyt satori grand prix X-tour carbon traditional latten Deze accurate en degelijke latten zijn de ideale combinatie voor de hoyt satori!Deze latten bestaan uit carbon en lagen van bamboe wat zorgt voor hoge snelheden en grote accuratie! De allerbeste recurve jacht lat tot nu toe ontwikkeld!Je kan ve..
€883,30
Excl. BTW:€730,00
Merk: Hoyt
Hoyt satori grand prix traditional latten Deze accurate en degelijke latten zijn de ideale combinatie voor de hoyt satori!Deze latten bestaan uit carbon en de kern van harde esdoorn wat zorgt voor doel accuratie voor jacht situaties!Perfect dus!Je kan verschillende lengtes van latten kiezen wat telk..
€417,45
Excl. BTW:€345,00
Merk: Hoyt
De hoyt Satori recurve jachtboog is samengesteld uit de beste olympische bogen!Alle technologie is in de nieuwe Satori samengesmolten tot een zeer degelijke jachtboog!Je kan je latten zijdelings regelen en ook de tiller wijzigen.Ook kan je met de nieuwe technologie je "center shot" perfect afstellen..
€477,95
Excl. BTW:€395,00
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.