Menu
Winkelmandje
Vaderdag : Gebruik "vader" en ontvang 5% korting op Sog en Fallkniven en Excalibur! OPGELET, geldig tot 11/06/2023

Oak ridge recurve jachtbogen, longbogen

Oak ridge handbogen leveren de ideale handboog voor de instinctieve schutter. Deze handbogen zijn zeer mooi afgewerkt en hebben een zeer goede kwaliteit!

Deze zijn verkrijgbaar in take down versie, jachtboog en longbow.

Oak ridge Boga longbow 68inch
Aanrader
Brand: Oak ridge
Oak ridge Boga Longbow is een boog van 68 inch. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is tussen 7" en 7.5" Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun ook.Optioneel, betere carrerra 99 materiaal flemish pees!  ..
Vanaf €145,20
Excl. BTW:€120,00
Oak ridge Dymond Gray jachtboog 62inch
Aanrader
Brand: Oak ridge
Oak ridge Dymond Gray jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond gray hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 8" Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpij..
Vanaf €169,40
Excl. BTW:€140,00
Oak ridge Dymond jachtboog 62inch
Aanrader
Brand: Oak ridge
Oak ridge Dymond jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 8" Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun o..
Vanaf €152,22
Excl. BTW:€125,80
Oak ridge Dymond Redden jachtboog 62inch
Aanrader
Brand: Oak ridge
Oak ridge Dymond Redden jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond Redden hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 8" Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haa..
Vanaf €175,45
Excl. BTW:€145,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Dymond jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 8" Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun o..
Vanaf €150,04
Excl. BTW:€124,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Mezzo jachtboog is een boog van 50 inch. Deze handboog is gemaakt van zwart noot hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 6 3/4"OPGELET, Maximum 29" treklengte! D97 pees is inbegrepe..
Vanaf €108,90
Excl. BTW:€90,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Zebrali jachtboog is een boog van 60 inch. Deze handboog is gemaakt van esdoorn, ebony, beli en padauk hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met doorzichtige fiberglass finish. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 7 - 7.5" Pees, D97 flemis..
Vanaf €160,93
Excl. BTW:€133,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Carbon Bamboo latten zijn de latten voor de "take-down" jachtboog " gemaakt voor handvaten met een ILF systeem.De latten zijn van carbon en Bamboo gemaakt.latten zijn verkrijgbaar in Short of Medium, wat met een 19" handvat komt voor de short op 60" en voor de medium op 62" en long op 64" ..
Vanaf €261,36
Excl. BTW:€216,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Carbon foam latten zijn de latten voor de "take-down" jachtboog " eigenlijk gemaakt voor combinatie met het oak ridge Kobicha en Merbow handvat.Maar deze kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere ILF handvaten.De latten zijn van carbon en foam gemaakt.Pees niet inbegrepen.Pees kan apar..
Vanaf €113,74
Excl. BTW:€94,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Shade clear series latten zijn de latten voor de "take-down" jachtboog " eigenlijk gemaakt voor combinatie met het oak ridge Kobicha en Merbow handvat.Maar deze kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere ILF handvaten.De latten zijn met esdoorn afgewerkt met clear fiberglass.latten zijn..
Vanaf €96,80
Excl. BTW:€80,00
Oak ridge latten Shade series
Aanrader
Brand: Oak ridge
Oak ridge Shade series latten zijn de latten voor de "take-down" jachtboog " eigenlijk gemaakt voor combinatie met het oak ridge Kobicha en Merbow handvat.Maar deze kan uiteraard ook gebruikt worden voor andere ILF handvaten.De latten zijn met esdoorn afgewerkt met zwarte fiberglass.latten zijn verk..
Vanaf €84,70
Excl. BTW:€70,00
Oak ridge sada ruiterboog horse bow 52inch
Nieuw
Brand: Oak ridge
Oak ridge ruiterboog Sada  Deze bogen hebben geen pijlensteun, de pijl wordt op je hand gelegd (eventueel handschoen ter bescherming is aan te raden) Zowel te gebruiken voor links en rechtshandigen. De lengte van deze boog is 52" Pees is inbegrepen in de prijs.Oak Ridge staat bekend o..
Vanaf €130,68
Excl. BTW:€108,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Ash Hybride jachtboog is een boog van 62 inch. Deze is een kruising tussen een recurve boog en een longbow, gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 7" Pees, flemi..
Vanaf €136,73
Excl. BTW:€113,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Bryon handvat is een handvat van 21 inch. Deze is gemaakt van Aluminium, volledig cnc gefreesd met een houten handvat. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld ..
Vanaf €133,10
Excl. BTW:€110,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Darkgrey handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van dymond hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar in links en recht..
Vanaf €120,00
Excl. BTW:€99,17
Brand: Oak ridge
Oak ridge Kobicha handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van dymond hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar in links en rechts..
Vanaf €140,00
Excl. BTW:€115,70
Brand: Oak ridge
Oak ridge Metis ambidextre jachtboog is een boog van 60 inch. Deze kan zowel links als rechtshandig gebruikt worden.Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun ook.Aan te raden brace height is 6.5"  ..
Vanaf €89,54
Excl. BTW:€74,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Mongo ambidextre jachtboog is een boog van 60 inch. Deze kan zowel links als rechtshandig gebruikt worden.Pees, flemisch dyneema pees is inbegrepen, haarpijlensteun ook.Aan te raden brace height is 6.5"  ..
Vanaf €118,58
Excl. BTW:€98,00
Brand: Oak ridge
Oak ridge Morado handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van dymond hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar in links en rechtsh..
Vanaf €140,00
Excl. BTW:€115,70
Brand: Oak ridge
Oak ridge Umber handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van dymond hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar in links en rechtsha..
Vanaf €120,00
Excl. BTW:€99,17
Brand: Oak ridge
Oak ridge Verdes handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van dymond hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. Verkrijgbaar in links en rechtsh..
Vanaf €140,00
Excl. BTW:€115,70
Brand: Oak ridge
Oak ridge Dymond  2DEHANDS, in goede staat  Geen garantie! jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig. Aan te raden brace height is 8" Pees, fl..
€85,06
Excl. BTW:€70,30
Weergeven 1 t/m 22 van in totaal 22
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.