Menu
Winkelmandje
Vaderdag : Gebruik "vader" en ontvang 5% korting op Sog en Fallkniven en Excalibur! OPGELET, geldig tot 11/06/2023

White Feather

Brand: White Feather
White Feather Bowerbird handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worde..
Vanaf €205,70
Excl. BTW:€170,00
Brand: White Feather
White Feather Firefinch handvat is een handvat van 19 inch of 23 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts ger..
Vanaf €205,70
Excl. BTW:€170,00
White Feather Lark Essential handvat
Aanrader
Brand: White Feather
White Feather Lark essential handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld ..
Vanaf €169,40
Excl. BTW:€140,00
Brand: White Feather
White Feather Lark handvat is een handvat van 17,19,21 or 23 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout en dit met een carbon buitenlaag voor extra strekte! De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monter..
Vanaf €223,85
Excl. BTW:€185,00
Brand: White Feather
White Feather Oriole handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld worden. ..
Vanaf €205,70
Excl. BTW:€170,00
Brand: White Feather
White Feather Starling handvat is een handvat van 19 inch of 23 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts gere..
Vanaf €205,70
Excl. BTW:€170,00
Brand: White Feather
White Feather Woodpecker handvat is een handvat van 19 inch. Deze is gemaakt van gelamineerd hard rock maple (esdoorn) hout. De latten kan je met het ILF systeem monteren, wat betekend dat je eender welke lat met ILF systeem hierop kan monteren. De Pocket van de lat kan links en rechts geregeld word..
Vanaf €205,70
Excl. BTW:€170,00
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Door op 'OK' te klikken of gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. zie ook ons Privacy Beleid.