Deze website gebruikt cookies deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.
OPGELET: Handbogen, kruisbogen, messen,... worden enkel verkocht aan volwassen (18+) ! Bij aankoop en levering zal legimitatie gecontroleerd worden.

Oak ridge recurve jachtbogen, longbogen

Oak ridge recurve jachtbogen, longbogen

Oak ridge handbogen leveren de ideale handboog voor de instinctieve schutter. Deze handbogen zijn zeer mooi afgewerkt en hebben een zeer goede kwaliteit!

Deze zijn verkrijgbaar in take down versie, jachtboog en longbow.

Weergegeven:
Sorteren op:

Oak ridge black forest jachtboog

Oak ridge black forest jachtboog is een boog van 60 inch. Deze is afgewerkt met esdoorn aan de latten met doorzichtige fiberglass en een bruine houten handvat van donkere walnoot. Verkrijgbaar in l..

€124,22 Excl. BTW: €102,66

Oak ridge handvat meadow-woodland

Oak ridge meadow-woodland  is een "take-down" jachtboog van 60 inch. Deze is afgewerkt met Bintangor hout.Dit is enkel het handvat!De latten zijn apart verkrijgbaar in 2 kleuren: Esdoorn afgewerk..

€52,68 Excl. BTW: €43,54

Oak ridge latten meadow

Oak ridge Latten meadow zijn de latten voor de "take-down" jachtboog "meadow-woodland van oak ridge.De latten zijn met esdoorn afgewerkt met zwarte fiberglass.Pees niet inbegrepen.Pees kan apart gekoc..

€52,68 Excl. BTW: €43,54

Oak ridge latten woodland

Oak ridge Latten woodland zijn de latten voor de "take-down" jachtboog "meadow-woodland van oak ridge.De latten zijn met esdoorn afgewerkt met doorzichtige fiberglass.Pees niet inbegrepen.Pees kan apa..

€59,10 Excl. BTW: €48,84

Oak ridge Savannah jachtboog

Oak ridge Savannah jachtboog is een boog van 60 inch. Deze is afgewerkt met esdoorn aan de latten samen met fiberglass en een rood houten handvat van de peer boom. Verkrijgbaar in links en rechtsh..

€124,22 Excl. BTW: €102,66

Oak ridge Ash Hybride jachtboog

Oak ridge Ash Hybride jachtboog is een boog van 64 inch. Deze is een kruising tussen een recurve boog en een longbow, gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fib..

€140,00 Excl. BTW: €115,70

Oak ridge Dymond jachtboog

Oak ridge Dymond jachtboog is een boog van 62 inch. Deze handboog is gemaakt van dymond hout. De latten gemaakt van esdoorn en afgewerkt met zwarte fiberglass. Verkrijgbaar in links en rechtshandig..

€144,00 Excl. BTW: €119,01

Oak ridge Tundra jachtboog

Oak ridge Tundra jachtboog is een boog van 60 inch. Deze is afgewerkt met esdoorn aan de latten en fiberglass en een zwart houten handvat van exotisch donker hout. Verkrijgbaar in links en rechtsha..

€124,22 Excl. BTW: €102,66

Oak ridge Ickory longbow

Oak ridge Ickory longbow is een boog van 68 inch. Deze is afgewerkt met esdoorn aan de latten samen met zwart fiberglass en een bruin houten handvat van bintangor.Het handvat is ook omwonden met leder..

€95,16 Excl. BTW: €78,64

Oak ridge Aspen longbow

Oak ridge Aspen  longbow is een boog van 68 inch. Deze is afgewerkt met esdoorn aan de latten samen met doorzichtig fiberglass en een bruin houten handvat van bintangor.Het handvat is ook omwonde..

€104,92 Excl. BTW: €86,71