Deze website gebruikt cookies deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.
OPGELET: Handbogen, kruisbogen, messen,... worden enkel verkocht aan volwassen (18+) ! Bij aankoop en levering zal legimitatie gecontroleerd worden.

Hoyt recurve jachtbogen

Hoyt recurve jachtbogen

Traditionele recurve handbogen voor de jacht van het merk Hoyt, deze zijn zeer kwalitatief en zeer accuraat. Ideaal voor de jacht!

Weergegeven:
Sorteren op:

Hoyt satori gp x- tour carbon traditional latten

Hoyt satori grand prix X-tour carbon traditional latten Deze accurate en degelijke latten zijn de ideale combinatie voor de hoyt satori!Deze latten bestaan uit carbon en lagen van bamboe wat zorgt voo..

€883,30 Excl. BTW: €730,00

Hoyt satori grand prix traditional latten

Hoyt satori grand prix traditional latten Deze accurate en degelijke latten zijn de ideale combinatie voor de hoyt satori!Deze latten bestaan uit carbon en de kern van harde esdoorn wat zorgt voor doe..

€417,45 Excl. BTW: €345,00

Hoyt satori recurve handboog handvat

De hoyt Satori recurve jachtboog is samengesteld uit de beste olympische bogen!Alle technologie is in de nieuwe Satori samengesmolten tot een zeer degelijke jachtboog!Je kan je latten zijdelings regel..

€477,95 Excl. BTW: €395,00